Contractwerk

Contractwerk

31 May 2010

In categorie: 2de leerjaar

Auteur : Wim Vande Ryse

Contractwerk prima bruikbaar als uitbreidingsmateriaal.

Bevat:
afsprakenblad
takenlijst
rekenen tot 100
bouwsels
verkleinwoorden
taalbeschouwing
rekenraadsels
kleuropdracht
geheimschrift
mandala

Over deze website

U kunt gratis contractwerken lezen op deze website. Het is de bedoeling als je er wil downloaden je er dan ook upload. Ga daarvoor naar de upload pagina. Uw naam wordt dan ook vermeld als auteur. Via de contact pagina kunt u dan contractwerken aanvragen in Word formaat.
Per contractwerk dat u deelt mag u er 2 aanvragen.

Facebook

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close